پیشینه تحقیق اعتیاد و انواع مواد مخدر
تحقیق اعتیاد و انواع مواد مخدرتحقیق اعتیاداعتیاد و انواع مواد مخدراعتیاد انواع مواد مخدرمواد مخدرمخدرتحقیق اعتیاد و انواع مواد مخدر-------
پیشینه تحقیق اعتیاد و انواع مواد مخدر
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 54
حجم فایل: 100
قیمت: 51721 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 54
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
قسمتی از متن:
اعتیادچیست
اعتیادرا به عادت کردن، خو گرفتن، و خود را وقف عادتی نکوهیده کردن معنا کرده اند؛ به عبارت دیگر تسلیم به ماده مخدّر که از نظر جسمی و یا اجتماعی زیان آور شمرده می شود، اعتیاد نام دارد.
در سال 1950 سازمان ملل متحد تعریف زیر را برای اعتیاد به مواد مخدر ارائه کرد: «اعتیاد به مواد مخدّر عبارت است از مسمومیت تدریجی یا حادی که به علت استعمال مداوم یک دارو اعم از طبیعی یا ترکیبی ایجاد می شود و به حال شخص و اجتماع زیان آور است.»( ستوده، 1380، ص 191و192)
اعتیاد بیماری جسمی، روانی و اجتماعی است که عوامل فردی، بین فردی، محیطی و اجتماعی در پیدایش آن دخالت دارند. بنابراین آنچه در درمان اعتیاد باید مورد نظر قرار بگیرد، از بین بردن این علت ها است. در سایر افراد نیز برای پیشگیری از اعتیاد باید آموزش های لازمدر زمینه علل اعتیاد به آن داده شود. مواد مخدر آن چنان آرام و بی صدا بر جسم و روان مصرف کننده مستولی می گردد که هیچ معتادی آغاز اعتیاد خود را بهیاد نمی آورد.( بینازاده ،1384،ص24)
امروزه مفاهیم جدید در مورد اعتیاد بیشتر بر رفتارهای تکانه ای و عود کننده تاکیددارند تا پدیده تحمل ووابستگی جسمی به دارو. درمان اعتیاد، همانند دیگر بیماریهای مزمن، نیاز به دوره ای طولانی دارد. در این راستا داروها می توانند در امر بازپروری بیماران یاری دهنده باشند. ترک اعتیاد پایدار و موفق معمولا با مراحل آغازین درمان به تنهایی به دست نمی آید.
نابسامانیهای سوء مصرف مواد مانند بیماریهای مزمن از قبیل دیابت و آرتریت هستند که موفقیت درمان آنها هنگامی است که نشانههای آنها کمتر شود، نه اینکه بهبودی کامل به دست آید. در واقع احتمال بهبودی کاملدر بسیاری از بیماریهای مزمن کم است و مانند بیماریهای دیابت و کم کاری غده تیروئید، معتادان نیز به درمان طولانی مدت نگهدارنده نیاز دارند.( احمدی،1390،ص67)
آثار و عوارض اعتیاد
افزایشسرسام آور مصرف مواد مخدر در جهان و قاچاق روز افزون این مواد پیامدهای وحشتناکی خواهد داشت که مستقیما نسل جوان و بشریت را تهدید میکند. گسترش شبکه قاچاق بینالمللی و دام اعتیاد ، میلیونها نفر جوان را به فساد و کاممرگ میکشاند و سوداگران مرگ را به ثروت و قدرت میرساند.
عوارض جسمى،عوارض روانى،عوارض خانوادگی، عوارض اجتماعى، عوارض اقتصادی
مراحل اعتیاد
1-مرحله آشنایى:این مرحله با تشویق دیگران (مخصوصاً دوستان ناباب) یا از روى غرور و کنجکاوى خود فرد شروع می شود.
2- مرحله شک و تردید : در این مرحله فرد با مبارزه با امیال خود می پردازد.
3-مرحله اعتیاد واقعى :در صورت ادامه مصرف در مرحله شک و تردید فرد به مرحلهاعتیاد واقعى مى رسد. در این مرحله پدیده «تحمل» باعث میشود که فرد به مرور زمان بر میزان مصرف خود بیفزاید تا به نشئگى قبلى برسد.
انواع مواد مخدر
انواع فرآورده هاى گیاهان خشخاش، شاهدانه، کوکا و ترکیبات شیمیایى مشابه که مصرف آنها موجب اعتیاد می گردد.